My vision

BLOG BEZÁRT

Stats

free counters

Szilveszter

Pesi 2011.01.01. 10:03

Hát már rég írtam sok minden történt de ami volt elmult azokat nem írom le x) a szilveszter fasza volt, de voltak problémák. Elsőként a vonat kimaradt és 1 órával késöbb indultunk el/ értünk oda -.-. 2 csaj 1 scrác ut közbe meggondolta magát amit sajnálok nagoyn fölleg az 1 ik csajt :(. A buli baromi jóó volt táncoltunk vagy 3,4 órát x) Bacardim olyan gyorsan elfogyott hogy pislogni se volt idő mindenki istenítette is :). Tánc után fél, 1 órát elbeszélgettünk erről arról, majd "aludni mentünk" igazából 1 gyereket kivéve senki se aludt mert egyik pöcs megivott egy üveg bort egyedül kb és úgy bebaszott h vele kellet egész éjszakát végigszenvedni mivel, a házigazda acsajával nem tudott aludni és féltünk h ki fog dobni -.-. Mindent összevetve eddigi legjobb szilveszter volt x) (Y) 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://myv1s1on.blog.hu/api/trackback/id/tr332551733

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ács József – SZILVESZTEREZŐK 2011.01.01. 10:36:15

A lépcsőház kürtőjében most nem sült hús szaga árad felfelé, hanem hangosra feltekert rock and roll. Visszafordulok, hogy magamba tömjek egy kis paprikás csirkét, mert különben nem fogom bírni az éjszakát. Papírtrombita bőg, mint a végítélet harsonája....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása